30 Oktober

2011-10-30

Igår var det halloween firande som stod på schemat, idag är det vila. Har myst ner mig i fotöljen och tittar på SATC samtidigt som jag knåpar på min och min systers födelsedagspresent till pappa. Ikväll ska jag iväg och fika med Moa och Linnéa. Ska bli väldigt mysigt! Sammanfattningsvis en väldigt bra söndag alltså.

19 Oktober

2011-10-19


Fina Moa i sommras.

Klarar inte av att plugga. Har helt tappat koncentrationsförmågan sen den här kursen började. Blir så frustrerad på mig själv. Känner mig bara helt slut i huvudet, så nu har jag gett mig ledigt i eftermiddag så jag kan vila lite och baka bullar. Missade kanelbullensdag men det är aldrig för sent att ta igen det. Ska försöka rycka upp mig och släpa mig ut i köket. 
Ses.

11 Oktober

2011-10-11

Tiden går så sjukt fort, och ännu snabbare om man läser stressiga mattekurser. Äntligen har en ny kurs startat (matte igen dock) och tempot är en aning lugnare (iallafall nu). Det lämnar tid till att titta på tecknade filmer och måla om kvällarna. Lika bra att njuta så länge det varar. Nu är det dags att krypa ner i sängen.
Natti natt