Nashville, TN

2014-07-16
Första stoppet på vår resemånad (eller tvåveckorsresa som min var) var Nashville, TN. En sådan mysig stad, och det var så charmigt med alla cowboy-boots och -hattar. Under vistelsen bodde vi hos ett ungt gift par som bodde i East Nashville. De var supertrevliga och visade oss runt och berättade om deras favoritställen i Nashville. 
 
Vi gick längs Broadway Street (gatan med alla gatumusiker och pubar), besökte Belle Meade Plantation, tittade på linedance och testade boots. Bland det bästa med staden var resturangerna, som var mycket billigare än de i Boston. De flesta hade glödlampe-ljusslingor i taken och på ute terasserna som skapade en mysig atmosfär. Favoritstället var nog texmex-stället Taco Mamacita som hade otroligt god och prisvärd mat. 
 
Kort och gott, ett bra ställe att få en första glimt av sydstaternas kultur.
 

Hemma i Dalarna

2014-07-12
Nu har jag varit hemma i Dalarna bland alla röda stugor i snart tre veckor. Det har varit ett skön ombyte från USA, men nu känns det som att jag aldrig varit borta. Tänk så fort man glider in i gamla rutiner. Som tur har sommarvädret äntligen kommit och med den alla fina sommarkvällar med magiskt ljus. Det är nästan som att jag önskar att det var sommar hela året. Nu ska jag iväg och bada, första doppet i Sverige för iår!

Snapshots Juni

2014-07-03
Påbörjade en tvåveckors resa till Södern / Nashville, TN / East Nashville
Jag och Frederike i Nashville / Atlanta, GA / Vi och pariserhjulet
Sommarkänslor / Poolhäng i Point Clear, AL / Mysfrukost vid poolen
Gulf Shores, AL / FroYo / Franska kvarteren, NOLA 
Gatumusikanter, NOLA / Midsommar i Amerika / Garden District, NOLA
Ny mysig pyjamas / Beignets på Cafe Du Monde / Äntligen hemma
Sommarblommor / Milton <3 / Regniga dagar i Orsa
Bakning med älsklingen / Middagsdags / Findus-Missen