Älskade stad

2014-06-17
I april kom Emma till USA och spenderade fem dagar i NYC med mig. Våren hade just kommit dit och träden stod i full blom. Det var magiskt och resulterade i en hel del poserande bland träden och blommorna. Det har blivit ett antal resor till denna underbara stad under mitt au pair år, och detta var den sista av dom. Men det gör inte så mycket, för hit kommer jag med säkerhet återvända igen inom några år. 

Waterville, Maine

2014-06-08
Det här är min sista helg som au pair. Jag har lite blandade känslor om det, men mest ska det ändå bli skönt att få komma hem igen. Hem till mamma, pojkvän och kompisar. Min värdmammas college reunion var denna helg så vi befinner oss i Waterville i Maine. Vi bor på ett litet sött Bed&Breakfast, och mitt rum har skotema. Skomönster på överkast, kuddar och bord. Lite småsöttfult sådär. Idag bär det av hem till Newton för några sista dagar innan sista äventyret börjar. 

Ray-Ban Clubmaster

2014-06-07
Dessa solglasögon har jag spanat på sen i vintras och äntligen är de mina. De, tillsammans med min ipad, är nog det bästa köpen jag gjort under mitt USA år. Så himla fina. Nu ska alla pengar jag har sparas till mitt resande. Redan på tisdag flyger jag tillsammmans med Frederike till Nashville för att påbörja min två veckors resa i södern innnan jag åker hem till Sverige. Äntligen. 

Snapshots Maj

2014-06-01
    
    
    
    
    
    
Lite bilder från mobilen från delar av senaste månaden