Brown University

2014-05-28
I söndags åkte jag och Frederike på utflykt till Browns University. Campuset var väldigt fint, men det vi inte visste var att just den dagen var det examen och det myllrade av studenter klädda i hatt och kappa. Det var väldigt charmigt och häftigt att uppleva. Det fick mig att längta tillbaka till min skolan. 

Bara en månad

2014-05-25
Nyår 2013/2014. 

Bilder från när Niklas var i vintras för att fira jul och nyår med mig. Det är nästan fem månader sedan jag såg honom sist, och en månad till kommer det dröja innan jag får bli omfamnad av honom igen. Som jag har saknat det. Bara en månad nu. 

Havet och Harvard

2014-05-20
Fyra foton från då min syster var här. Jag ville åka till havet så vi köpte med oss mat och hade en liten utflykt. Så himla fint, älskar havet, men väldigt vindigt och kallt. Vi stannade inte länge men det var värt resan ändå. Sista heldagen hon var här vandrade vi runt Harvards campus. Ett måste om man är i trakten! Syster tog bilden på mig. 
 

18 Maj 2014

2014-05-19
Idag hade jag och Frederike en mysdag i Boston. Vi köpte med oss picknick-mat och satte oss på en bänk vid The Esplanade och åt. Vi tog även en liten tripp förbi H&M och tittade på bastoppar till sommaren för att sedan gå vidare till Beacon Hill. Det måste vara den finaste delen av Boston med alla sina små gator och kullerstenar. Fina stad. 


Newport, RI

2014-05-15
Vi tog en roadtripp till Newport, RI, och gick på mansion tour. Vi besökte The Breakers och fick en audiotour. Det fanns även och klippromenad som vi vandrade längs, och åh så fint havet är. Blir så glad varje gång jag är i närheten av det. En av de bästa dagarna i USA hittills. 

10 Maj 2014

2014-05-12
Igår åkte jag och Frederike in till Boston. Det var väldigt varmt, fuktigt och det var åska i luften, men som tur var tittade solen fram titt som tätt. Vi vandrade genom staden ner till Esplanaden och satte oss på en brygga och bara pratade och njöt av våren. Igår var det även en månad kvar tills vi ska säga hej då till au pair-livet och åka ner till södern för en välförtjänt semster. Som jag längtar. 

3 Maj 2014

2014-05-04
Haft en helt underbart fin dag med Elin. Vi började med att äta brunch på Johnny's Lunchonette i Newton Center (jag åt Johnny's Porrige som vanligt, så god!). Efter det tog vi och drog och in till Boston där vi satt åt frozen yogurt, myste i Boston Public Garden och vandrade runt i Beacon Hill. Fick även lov att ta lite bilder på henne, hon är ju så fin!